Nūhou hui|E ʻike ʻia ʻo TBIT ma ka Embedded World 2022

Mai Iune 21 a 23,2022, e mālama ʻia ka German International Embedded Exhibition (Embedded World 2022) 2022 ma ka Hale Hōʻikeʻike ma Nuremberg, Kelemānia. ʻo ia hoʻi kahi barometer o ka hoʻomohala waiwai o ka ʻoihana i hoʻopili ʻia a me ke ʻano o ka ulu ʻana o ka ʻoihana o ka EU. a me nā kula ʻē aʻe.

Ma ke ʻano he mea hāʻawi honua i nā ʻōnaehana huakaʻi kaʻa ʻelua huila, TBITe hele i ka hōʻikeʻike me nā mea hou loakaʻa huila ʻeluahuahana terminal a me ka Internet of Things solutions, e uhi ana i ke kahua o ka mahelemobility a me ke kaʻa uila akamai .

I nā makahiki i hala iho nei, ma lalo o ke ʻano maʻamau o ka maʻi ahulau honua, TBITua hoʻomau mau i ka hoʻolālā internationalization, hoʻonui i ka hoʻolaha ʻana i nā ʻoihana o nā ʻāina ʻē, kōkua i ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana o nā hoa o nā ʻāina ʻē, a hui pū i ke kaomi a me nā pilikia ma lalo o ke ʻano maʻamau o ka maʻi maʻi.mākoue hoʻomau i ke komo ʻana i loko o ka micro-mobil honuakaʻana like ʻanamakeke, e hoʻolako i nā hoa pāʻoihana ma waho me ka shar hilinaʻii ka mobility, akamai uila uilalako a me nā lako polokalamu huahana a me nā lawelawe, a kōkua i ka hana honuakaʻana like ʻanaʻoi aku ka maʻalahi a me ka naʻauao o ka mākeke, a ʻoi aku ka maʻamau o ka ʻoihana.

honua i hoʻokomo ʻia 2022

 ʻO ka ʻike hou aku e leka uila iā:sales@tbit.com.cn

A i ʻole kelepona:13027980846

Honua Hoʻokomo 2022

ʻO ka Hale Hōʻikeʻike, Nuremberg, Kelemānia

Mai Iune 21-23,2022

Ke kali nei ʻo TBIT iā ʻoe e kūkākūkā pū

e pili ana i ka hoʻomohala ʻana o ka ʻoihana kaʻana like

a me nā ʻenehana a me nā huahana hou o ka hui 

Kaomi i ka loulou ma lalo e kūʻai i nā tiketi

https://www.embedded-world.de/en/participants/tickets/ticketshop

A i ʻole e nānā i ka QR code ma lalo nei e kūʻai i kāu mau tiketi me ka manuahi 

Code hoʻololi bila pāʻoihana:

ew22466531

ka hoʻoponopono e-paikaʻi akamaikaʻana like scooter solutionEhoʻolimalima kaʻa kaʻaVwahi ehicle a me ka hopena antitheft

 

 


Ka manawa hoʻouna: Iune-20-2022